Over ons

Vitamine voor thuis richt zich sinds 2020 op het leveren van bewerkte groenten en fruit voor de consumentenmarkt. Dit alles in zeer hoge horeca-kwaliteit. De kracht van onze kwaliteit komt voort uit de zeer korte productieketen; op het moment dat u een order plaatst, wordt het product in productie genomen. Zo garandeert Vitamine voor thuis 3 dagen houdbaarheid en versheid van uw product na ontvangen van uw levering, mits onder de juiste condities bewaard. Zo halen wij onze paddenstoelen uit het Westland, aardappelen en uien uit de Biesbosch en appels en peren uit de Alblasserwaard.

Flexivers en Vitamine voor thuis

Flexivers is opgericht in 2001 en dus al tientallen jaren een belangrijke speler voor de Horeca op het gebied van AGF. Naast AGF bieden wij ook een ruim assortiment aan verse toebehoren, zoals Cress-soorten, exotische vruchten, zongedroogde tomaten, olijven en verse friet. Waar mogelijk kopen wij onze verse groenten en fruit lokaal. 

 

In onze eigen productiekeuken kunnen wij onze verse producten ook verwerken tot een heerlijke salade, roerbakmix of rauwkost.

In 2020 hebben wij onze blik verruimd en willen wij ook u en uw partner- of gezin gebruik kunnen laten maken van onze service op het gebied van bestellen en leveren, onder de noemer: Vitamine voor thuis!

Vitamine voor thuis en Loes

LOES Papendrecht is begonnen in 2015 als een kleine bakkerswinkel. Met een eigen desembakkerij maakt en verkoopt LOES Papendrecht de allerlekkerste desembroden, koeken, crackers en taarten. In de jaren die hierop volgenden is LOES uitgebreid met een lunchroom, taartenbakkerij en juicebar. Hierin staan puur, eerlijk en beleving centraal. LOES maakt gebruikt van de beste en lekkerste ingrediënten, stelt de beleving van de gast als hoogste prioriteit en probeert op verschillende manieren álle zintuigen te prikkelen. Onder andere met een uitgebreide juicebar waar jouw sappen vers worden bereid.

Met de samenwerking met Vitamine voor Thuis gaat een lang gekoesterde wens in vervulling; naast het verkopen van zelfgemaakte verse producten, kun je nu ook terecht voor verse groenten en fruit. Hierdoor kun je bij LOES niet alleen heerlijke genieten van een mooie sandwich of verse juice, maar je neemt ook gelijk je brood, koeken, crackers en nu ook je groente en fruit mee naar huis!