Vitaminevoorthuis.nl | Online groenten en fruit bestellen - gratis thuisbezorgd vanaf € 15!

Online groenten en fruit bestellen doet u bij Vitaminevoorthuis.nl !

Over ons

 

Vitamine voor thuis richt zich sinds 2020 op het leveren van bewerkte groenten en fruit voor de consumentenmarkt. Dit alles in zeer hoge horeca-kwaliteit. De kracht van onze kwaliteit komt voort uit de zeer korte productieketen; op het moment dat u een order plaatst, wordt het product in productie genomen. Zo garandeert Vitamine voor thuis 3 dagen houdbaarheid en versheid van uw product na ontvangen van uw levering, mits onder de juiste condities bewaard. Het bewaaradvies kunt u terugvinden op het etiket van het door u bestelde product. Ruim 20 jaar productie-ervaring en optimalisatie ziet u terug in ons eindproduct.

 

 

FSSC 22000


Tot juni 2019 was FlexiVers HACCP gecertificeerd. FlexiVers is per 1 juni 2019 een stap omhoog gegaan op het gebied van certificatie; de ISO 22000 norm. Deze norm hebben wij succesvol mogen implementeren in juni 2019 na het doorlopen van de hierbij passende audit. Iets waar we érg trots op zijn en wat voor FlexiVers het uitgangspunt is om onze kwaliteit te kunnen handhaven. Sinds mei 2020 is FlexiVers wéér een stap omhoog gegaan: De FSSC 22000 certificering.

FSSC 22000 is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Deze standaard werd onder andere afgeleid en uitgebreid vanuit ISO22000.

Deze norm werd ontwikkeld met als doel een voedselveiligheidsnorm in de markt te zetten die wereldwijd geaccepteerd kan worden. FSSC 22000 is toepasbaar op de gehele voedingsketen, inclusief toeleveranciers als koelhuizen, transportbedrijven, machinebouwers en producenten van verpakkingsmaterialen.

In FSSC 22000 zijn de eisen op het gebied van Food Defence opgenomen.