Speciaal Assortiment!

We gaan een periode in waarin de temperatuur alsmaar oploopt. Helaas zijn we voorlopig allemaal nog genoodzaakt zo veel mogelijk thuis te blijven. Om het thuisblijven wat te verzachten stellen wij voor om eens aan de slag te gaan met één van onze Specials.

Denk hierbij aan de Flammkuchen van onze partner Alex Klein (www.flammkuchen.nl) en topkwaliteit (geschilde) AA Asperges van onze vertrouwde teler. Topproducten voor de horeca, nu ook toegankelijk voor u als consument.

Al meer dan 10 jaar laat Flammkuchen.nl de Horeca en dus de uiteindelijke consument kennis maken met dit geniale deeg. Een deeg, welk uitsluitend bestaat uit het hoogwaardige Elzasser Weissen Mehl (de lichtste bloemsoort ter wereld), water, koolzaadolie en een beetje zout. De graankorrels worden middels een molensteen gemalen welke resulteert in een uiterst fijne bloem, de basis van ons deeg. Puur natuur, geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, geen additieven én geen gist! Met als resultaat die lichte, krokante en uitermate lekkere Flammkuchen. Ideaal als lunch, hapje bij de borrel, snelle bite of gewoon, omdat het zo lekker is!